Gri Koç, Altınözü’nde öğrencilerle buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi’nin davetiyle ilçeye gelen Sınav Motivasyon Koçu Gökhan Müftüoğlu, öğrencilerle bir araya geldi. Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, ilçe protokolü ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

“Sınav Kazandıran Taktikler” isimli seminerde Gri Koç olarak da bilinen Gökhan Müftüoğlu’ndan önce söz alan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi olarak gençlerin imkanlara kavuşabilmesi adına ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

BAŞKAN SARI: SÖZ KONUSU GENÇLİK İSE GERİSİ TEFERRUATTIR

Kendi gençliği ile şimdiki gençliğin olanakları arasındaki farkı hatırlatan Başkan Sarı, “Şu anki imlanlar bizim imkanlarımıza göre çok daha farklı. Bizim en büyük amacımız gençlerimizi gelecekte en iyi yerlerde görmek. Söz konusu gençlik ise gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarı’nın ardından söz alan Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, kaymakam olmaya 8 yaşındayken karar verdiğini söyledi.

KAYMAKAM OLMAYA 8 YAŞINDA KARAR VERDİM

Ortaya bir hedef koymanın başarıya ulaşma yolunda çok önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Kaymakam Sert, öğrencilik yıllarıyla ilgili şunları söyledi: “Ben kaymakam olmaya 8 yaşında karar verdim. Başarı için hedef koymak ve o hedef doğrultusunda çalışmak lazım. Ben sınava Bitlis’te hazırlandım. Günde 13 saat ders çalıştım. Türkiye birincisi oldum. Bir yıl çok iyi hazırlanarak geleceğinizi kurabilirsiniz.”

Protokol konuşmalarının ardından kürsüye gelen Gökhan Müftüoğlu ilk olarak kendini öğrencilere tanıttı. Müftüoğlu daha sonra ders çalışma teknikleri, ders çalışma programı ve planlaması ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Başarıya giden yolda öğrencilere yol gösterecek 5 başlıktan oluşan seminer içeriğinin bugüne kadar on binlerce öğrenciye ulaştığını anlatan Müftüoğlu, öğrencinin seçtiği hedefini sorgulaması ve doğru hedef noktasına doğru şekilde ilerleyebilmesini amaçladığını ifade etti.

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu