Fatma Gül & Bilal Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Şölen ve Yavuz ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Kıymet&Ahmet Şölen çiftinin dünyalar güzeli kızları Fatma Gül ile Hatice&Mehmet Yavuz çiftinin yakışıklı oğulları Bilal Mevlidi Şerif ile düzenlenen muhteşem bir düğün ile mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

Yoğun katılım ile Orontes Düğün Salonunda gerçekleşen düğün merasimine Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Ak Parti Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez,Ak Parti Hatay İl ve İlçe Yöneticileri ve çok sayıda seçkin davetli katılarak Fatma Gül & Bilal çiftinin mutluluğuna ortak oldular.

Salonu dolduran konukların hayran bakışları ve ilahi eşliğinde salona giriş yapan Fatma Gül & Bilal çifti güzellikleri ile herkesi adeta büyülediler.

Antakya Belediyesi nikah memuru tarafından nikahları kıyılan genç çiftin şahitliklerini Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Ak Parti Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez,Av.Hüseyin Dilmeç,Mustafa Şölen,İbrahim Şölen,Hüseyin Yavuz ve Sakıp Abdullah Yavuz yaptılar.Evlilik cüzdanını hayırlı olsun dilekleri ile Fatma Gül & Bilal çiftine veren Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik genç çifte ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Aile bireylerinin katılımı ile düğün pastasını kesen genç çiftin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken Fatma Gül & Bilal çifti bu mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevdiklerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı olarak Fatma Gül & Bilal Yavuz çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu