Eskiyle yeninin taktik savaşı! Hatayspor’da tek hedef 3 puan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig 12’nci hafta maçında yarın Ankara Eryaman Stadı’nda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi gençliğinde Ankaragücü’nde futbol oynayan Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Hatayspor, başkent ekibi karşısında 3 puana uzanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

HATAYSPOR VOLKAN HOCA’YLA 4’TE 3 YAPTI

Hatayspor, teknik direktörlüğe Volkan Demirel’in getirilmesiyle birlikte üzerindeki ölü toprağını attı. İlk 6 maçta sadece 1 puan alabilen Bordo-Beyazlılar Demirel yönetiminde çıktığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti. Deplasmanda Sivas’ı 2-1, kendi sahasında da Alanya’yı 1-0 mağlup eden Hatayspor, Karagümrük deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndükten sonra seyirci rekorunun kırıldığı zorlu maçta Beşiktaş’ı 2-1’lik skorla devirerek çıktığı son 4 maçta 9 puan topladı ve haftaya 10 puanla giriş yaptı.

ÖMER HOCA, HATAYSPOR’A RAKİP OLUYOR

Hatayspor’un başında iki sezon görev yaptıktan sonra geçtiğimiz sezonun sonunda görevinden istifa eden ve yeni sezon başladıktan sonra başkent ekibinin başına geçen teknik direktör Ömer Erdoğan, Süper Lig’de Hatayspor’a karşı ilk kez rakip olacak. Hatayspor’un başında önemli başarılara imza atan ve Bordo-Beyazlı taraftarların gönlünde yer edinen başarılı teknik adam için de özel bir anlam taşıyan zorlu karşılaşma öncesi Ankaragücü’nün 8 puanı bulunuyor. Ankaragücü’nün başında 7 maça çıkan Erdoğan, bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

İKİ TAKIM SÜPER LİG’DE 3’ÜNCÜ KEZ KARŞI KARŞIYA

İki takım Süper Lig’de 3’üncü kez karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig’de geçiren başkent ekibi bir önceki sezonda kendi sahasında Hatayspor’u 2-0’la geçti. Antakya Atatürk Stadı’nda oynanan mücadele ise Hatayspor rakibini 4-1’lik skorla geçti.

HATAYSPOR’DA 4 EKSİK

Atakaş Hatayspor’da Ankaragücü maçı öncesi 4 eksik bulunuyor. Kamil Ahmet Çörekçi sarı kart, Simon Falette ise kırmızı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta görev yapamayacak. Yeni transferler Kevin Soni ve Christian Atsu da sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü maçı kadrosunda yer alamayacak. Bu 4 oyuncu dışında Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. Başkent ekibinde ise rakip oyuncuya hakaret ettiği gerekçesiyle PFDK’dan 1 maç men cezası alan Emre Kılınç dışında Hatayspor maçı öncesi sakat veya cezalı bir oyuncu bulunmuyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in, Beşiktaş maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de bekler dışında bir rotasyona gitmesi beklenmiyor. Kart cezalısı olan Kamil Ahmet’in yerine Kerim Alıcı ilk 11’de sahaya çıkacak. Orta sahada ise Ruben’in yine ilk 11 yerine oyuna daha sonra dahil olacağı tahmin ediliyor. Adekugbe’nin yerine Kaan’ın ilk 11’de başlaması da sürpriz olmayacak. Bordo-Beyazlı ekibin Ankaragücü maçına, Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Kaan Kanak, Onur Ergün, Rayane Aabid, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis ilk 11’iyle sahaya çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu