Dört Aydır Asri Mezarlıkta Yoğun Mesaideler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat tarihinden itibaren mesleğinde 42 yılı geride bırakan mermer mezar ustası Ali Boşnak  bir nevi işyeri haline gelen mezarlıklardan dışarıya adım atmayarak yoğun mesai yapıyor.Depremin büyük ölçüde zarar verdiği mermer mezarları onararak eski görünümlerine dönüştüren Ali Usta aynı zamanda yakınlarını kaybeden ailelerden gelen talepler doğrultusunda yaptığı çeşit çeşit mezarlar ile hayatını kaybeden Deprem Şehitlerine ebedi istirahatgahlarını hazırlıyor.Dört aydır Asri Mezarlıkta çalışmalarını sürdüren Ali Usta ve ekibi işlerini en iyi biçimde yetiştirebilmek adına var güçleri ile çalışıyorlar.

Çocuk yaşlardan itibaren başladığı sektörde şimdilerde ustaların ustası olarak bilinen Ali Boşnak ekibi ile birlikte yaptığı mermer mezarlardaki kalite ve uygun fiyatları ile biliniyor.Mermer mezarlarda garanti süresi nedir diye sorduğumuzda darbe alarak kırılmalar harici olası tüm kopma,çökme,ayrılma gibi hasarların garantisi bizde çok uzun süre diye cevabını aldığımız işini çok severek yapan başarılı bir usta Ali Boşnak.

Deprem felaketi ile ölümlerin oldukça fazla bir biçimde yaşandığı bu  dönemde kendilerinde iş olayının oldukça hareketlendiğini söylemesinin yanında keşke deprem felaketini yaşamasaydık da bizde normal biçimde işimizi yapsaydık  diyecek kadar da yürekli bir esnaf Ali Usta .

Yazdıkları 06.02.2023 ölüm tarihli mezar taşı sayısının fazla olduğunu ifade eden mermer mezar ustası Ali Boşnak,Ekmeğini kazandığı bu işi en iyi biçimde yapmak adına yıllarca var gücü ile çalıştığının altını çizerek yaptığı mezarların hiç birinden olumsuz bir dönüş almadığını söyledi. Boşnak:” Öncelikle hepimizi derinden yaralayan deprem felaketi dolayısıyla herkese geçmiş olsun diyorum.Hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyor, Halen tedavisi devam eden depremzede kardeşlerimize rabbimden sağlık diliyorum. Sosyal medya paylaşımları ve ziyaretçilerimizden öğrendiğimiz hayatını kaybeden insanlara üzülürken mezar taşı siparişleri ile öğrendiğimiz dostlarımızla emin olun üzüntülerimiz katlanmaktadır.

42 yıl boyunca yaptığım mezar sayısını bilmiyorum. Ama çok fazla bir sayı olduğunu da belirtmek istiyorum. Çalışma arkadaşlarım ile birlikte bizden istenilen ölçülerde ve modellerdeki mezarlarımızı hafta içi tam performans ile çalışarak Cuma günü gerçekleşen mezar ziyaretlerine ulaştırıyoruz.Şimdiki çalışmalarımızda  genelde yaklaşan Kurban Bayramına yetişmeleri yönünde talepler almaktayız.Uygun fiyatlar ile yaptığımız mermer mezarlarımızda talepler doğrultusunda granit mezarlarda yapmaktayız.Kredi kartına taksit imkanı da sunmaktayız.Mezar taşlarına yazdığımız isimlerin yanı sıra yine istek doğrultusunda mezar kenarına şiir de yazmaktayız.Granit mezar taşlarına lazer ile merhum ve ye merhumenin fotoğrafını da işlemekteyiz.”dedi.

Mermerci Ali Usta irtibat telefonu 0 535 337 15 00

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu