Domino’s Pizza Honda Kavşağında hizmette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi sonrasında faaliyetlerine ara vermek zorunda kalan Türkiye’nin en sevilen pizzası Domino’s Pizza’nın Antakya’da uzun yıllardır başarılı bir biçimde hizmet veren Atatürk caddesi şubesi Honda kavşağında açılan yeni işyerlerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Domino’s Pizza’nın Atatürk caddesi şubesi bölgemizde pizza konusunda en çok tercih edilen işletme olarak çıkıyordu karşımıza.
6 Şubat depreminin yaşattığı yıkımlar sonrasında Uzun yıllardır müşteri memnuniyeti odaklı hizmetleri ile başarılı bir biçimde hizmet verdikleri şubelerini Honda Kavşağında yeniden faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İşletmeci Selahattin Kaya açıklamasında :”Öncelik ile herkese büyük geçmiş olsun demek istiyorum.Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ,geride kalanlara sabırlar diliyorum.Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın hiç kimseye.

Pizza sektörüne “evlere servis” anlayışını getiren ve 30 dakika içerisinde sıcak bir biçimde evlere servis hizmetini en kusursuz biçimde uygulamaya devam eden Türkiye’nin en sevilen pizzası Domino’s Pizza’nın Antakya Atatürk caddesi şubesi olarak hizmetimize hız kesmeden devam ediyoruz. Şubemizde tüm pizza çeşitlerimiz damak çatlatan lezzetleri ve uygun fiyatları ile tüm müşterilerimizin beğenisini kazanmaktadır.Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız ile birlikte en leziz pizza hizmetini sunmak adına var gücümüz ile çalıştığımız işletmemize herkesi bekliyoruz.”dedi.
Domino’s Pizza sipariş telefonu 0 326 223 96 96

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu