Deprem Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif  Okutuldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminde kaybedilen vatandaşlarımız için Yayladağı Yalaz Mahallesinde deprem şehitleri için mevlit okundu. Depremi en acı biçimde yaşayanlardan biri olan Şefik Çalışkan tarafından organize edilen Mevlid-i Şerif   programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hatay’ın sevilen hocalarının okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program okunan Mevlid-i Şerif  okunması ve hayatını kaybedenler için yapılan duaların okunması ile son buldu.Programın finalinde katılımcı binlerce konuğa Etli Pilav ve Kuru Fasulye ikramı yapıldı.

Başta evladı olmak üzere kardeşi Atilla Çalışkan , eşi Kübra Çalışkan ile birlikte aile bireylerinden büyük kayıplar yaşayan Şefik Çalışkan yaptığı açıklamada :” Çok büyük acıları yaşadığımız felaketi yaşadık. Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın.Deprem felaketinin 6.ayında Mevlid-i Şerif programı düzenleyerek hayatını kaybeden herkes için dualarımızı okuduk.Katılım gösteren tüm hocalarımıza ve konuklarımıza Allah razı olsun diyerek dualarımızın kabul olması temennisinde bulunuyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu