DEFNE’DE TOYOTA İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİYLE 12 PREFABRİK KONUT İNŞA EDİLDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediyesi ve Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş. iş birliği ile kentin 6 farklı mahallesinde toplamda 12 adet 69 m2 alana sahip prefabrik konutlar inşa edildi.
6 Şubat asrın felaketiyle birlikte yara alan Defne’yi yeniden inşa etmek için var güçleri ile çalıştığını ifade eden Başkan İbrahim Güzel: “Depremin ilk gününden itibaren halkımızla bir aradayız, yaşadığımız asrın felaketi geniş alanda kayıplarımıza yol açmış olmasına rağmen, ekiplerimizle saha çalışmalarımıza devam ettik. Gerek kurtarma ekipleri ile, gerek ilçemize yapmış oldukları desteklerden ötürü Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Aş. CEO’su Erdoğan Şahin ve Kurumsal Planlama Genel Müdürü İrfan Sarıcı, Kurumsal planlama Müdürü Şebnem Erkazancı, ayrıca Avrupa Toyota yöneticilerine emeklerinden ve halkımıza sağladıkları yaşam alanından dolayı teşekkür ederim. “ dedi.
Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş.’nin belirlediği kriterlere sahip olan Defneli Depremzede 12 aile tespit edilerek yapılan yeni konutlara geçiş yaptılar. Evlerin yanı sıra ilçeye 2 adet konteyner kütüphane ve 7 adet monitör yardımı da yapıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu