“Çevre Dostu 1000 Okul Projesi” Tam Gaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan  “Çevre Dostu 1000 Okul Projesi” Hatay’da yoğun bir tempo içerisinde  devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko tarafından takdir gören  ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Ekibinden Edip Harak koordinatörlüğünde yürütülen proje okullarda tam gaz devam ederken projenin farkındalığını ve bilinirliğini arttırma çalışmaları amacıyla Antakya Şehit İlker Uylaş İlkokulu  Palladium AVM’de stant hazırladı.

Okul müdürü Mehmet Ziya Tuncer, koordinatör öğretmenler Sevim Sağlam ve Sevcan Eşiyok başta olmak üzere, birçok öğrenci ve velinin emekleri ile hazırlanan stant gün boyu yoğun ilgi gördü.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Ekibinden Edip Harak’ın da katıldığı programda Geri dönüşüm malzemelerinden hazırlanan oyuncakların, materyallerin sergilendiği stant da doğal kaynakların kirletilmemesi ve verimli kullanımına dair dikkat çekici görseller sergilendi. Ayrıca okulun proje kapsamında hazırladığı bilgilendirici broşürler öğrenciler tarafından vatandaşlara  dağıtıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu