Çayırcı Hasan Usta Engelli Bireyleri Ağırladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Bakla ve Humus denildiğinde ilk akla gelen ismi olan ve ünü Türkiye geneline yayılan Çayırcı Hasan Usta Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyelerini işyerinde ağırladı. Programa Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat  ,Hatay Müftülüğü İl Engelli Koordinatörü  Ayvaz Yanmaz ,Şevki Budak Camisi İmamı  İbrahim Gökoğlu ve Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği üyeleri katıldı.

Çayırcı Hasan Usta’nın Semerciler Çarşısında bulunan işyerinde Şevki Budak Camisi İmamı  İbrahim Gökoğlu’nun Kuranı Kerim  Tilaveti ile başlayan etkinlikte Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat   ve dernek üyeleri kendilerine sunulan eşsiz bakla ve humus lezzetini afiyetle yediler.

Aslında 10 Mayıs ile 16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler Haftası sürecinde davet edildiklerini ama yoğun programları sebebi ile ancak bu hafta Hasan Usta’nın nazik davetine katılabildiklerini söyleyen Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat  yaptığı açıklamasında:” Bakla ve Humus lezzetleri ile hem bölgemizde hem de ülkemizde üne sahip olan Çayırcı Hasan Ustamızın eşsiz lezzetlerini üyelerimiz ile birlikte tatmanın mutluluğunu yaşadık. Sadece engelliler haftasında değil her zaman yanımızda olan kıymetli Hasan Ustamıza şükranlarımızı sunuyoruz. ”dedi.

Engelli bireyleri ağırlamaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Hasan Usta, Her daim yanlarında olmaktan onur duyduğu Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat  ve dernek üyelerine muhteşem lezzetlerini ikram ettiklerinin altını çizerek organizasyonu düzenleyen Başkan Canbulat’a teşekkür etti.

Çarşılarında böyle başarılı bir esnafın olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren,Engelli kardeşlerini en güzel biçimde ağırlayarak rafkını ortaya bir kez daha koymayı başaran Hasan Çayırcıyı yürekten kutladı.

Programın finalinde Engelsiz Yaşamı Sevenler Derneği Başkanı Mehmet Mustafa Canbulat   Çayırcı Hasan Usta İşletmecisi Hasan Çayırcı’ya teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu