HATAY’DA ‘AFET VE KRİZLER ÇAĞINDA ÇOCUK OLMAK!’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’da düzenlenen “Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı” depremzede çocukların afet ve kriz süreçlerinde korunması, desteklenmesi ve psikolojik olarak güçlendirilmesine sunum ve atölye çalışmalarıyla katkı sundu.
MKÜ Kongre Merkezi’nde düzenlenen çalıştaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Veysel Eren ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Genel Müdürü Senem Başyurt, Hatay Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Yıldırım ve sivil toplum temsilcileri katıldı.
Çocukların her bakımdan korunması, geliştirilmesi ve desteklenmesi gerektiğine; bunun sorumluluğunun toplumun tüm kesimlerine ait olduğunu vurgulayan Vali Mustafa Masatlı, “Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız her zaman önceliğimizdir. Çocuklarımız için daha güvenli ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek adına, önemli adımlardan biri olan Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayımızın gücümüze güç katacağı, su götürmez bir gerçektir” dedi.
Vali Masatlı, “Yüreğimizdeki Işık” projesi hakkında bilgi vererek, proje kapsamındaki ziyaretlerle ihtiyaçların yerinde tespit edildiğini belirtti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu