ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 107. YIL DÖNÜMÜ VE ŞEHİTLER TÖRENLE ANILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü münasebeti ile düzenlenen programlara katıldı.

Törenlere, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı, il protokolü, kurum il müdürleri, gaziler, şehit yakınları, askeri erkân, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımız katıldı.

Antakya Şehitliğinde çelenklerin sunulması ile başlayan törene katılan heyet; şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak şehit ailelerimiz ile bir süre sohbet ederek onlara başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Daha sonra Hatay Valiliğinin Meclis Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu anma töreni; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Törene katılan Antakya Belediye Başkan Vekili Metin Dağlı, “Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyorum.” sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu