Bizlere gönül kapılarını açan Altınözülülere Can-ı gönülden teşekkür ediyoruz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren,  AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Hülya Aydın ve beraberindeki AK Parti Hatay İl Kadın Kolları teşkilatıyla birlikte Altınözü’ndeki mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Toprakhisar Mahallesi, Babatorun Mahallesi ve Oymaklı Mahallesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, “Babatorun Mahallemizde Semt Pazarı Esnafımızı ziyaret ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ilettik. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayıncaya dek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Oymaklı mahallemizde Cennet kızımızı ve annesi Hülya Bahçeci’yi evinde ziyaret ettik. Kendilerine güler hoş muhabbetleri ve güler yüzlü karşılamalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere gönül kapılarını açan tüm Altınözülülere can-ı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vatandaşlarla iç içe olmaktan, yüreklerine dokunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, “ Altınözü’nde çaldığımız her kapı muhabbetle açıldı. Vatandaşlarımızla çok güzel sohbetler ettik, sorunlarını dinledik. Sayın Cumhurbaşkanımızı, AK Partimizi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin sorunlarına çözüm üretmek ve onlarla hemhal olmak bizim siyasi şuur ve şiarımızın bir gerekliliğidir” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu