BAŞKAN YILMAZ ANTAKYA’YA BİR ESER DAHA KAZANDIRDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, deprem felaketinin yaralarını sararken, bir yandan da kente yeni eserler kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Yılmaz, deprem felaketinde hasar alan Şehit P. Tğm. Mustafa Bayrakdar Çok Amaçlı salonunun tadilatını tamamladıklarını, salonu bundan sonra kentin ibadethane ihtiyacının karşılanması amacıyla Hz. Ömer Camii olarak vatandaşların hizmetine yeniden sunduklarını açıkladı. Kentte her ihtiyaca uygun çözümleri üretmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, çok amaçlı salonun Antakya’ya hayırlı olması temennilerini iletti.

YILMAZ: DEVLER GİBİ ESERLER BIRAKMAK İÇİN KARINCALAR GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Başkan Yılmaz, gerçekleşen çalışmayla ilgili açıklamasında; “Devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışıyoruz. Asrın felaketi öncesi şehrimize kazandırdığımız Şehit P. Tğm. Mustafa Bayrakdar Çok Amaçlı salonumuzun tadilatını tamamlayarak İl Müftülüğümüz himayesinde Hz. Ömer Camii olarak vatandaşlarımızın hizmetine yeniden sunduk. Tadilatını ve periyodik temizlik hizmetini yaptığımız çok amaçlı salonumuz şehrimize bir kez daha hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu