BAŞKAN ERYILMAZ’IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Eryılmaz mesajında; “ Toplumun her bireyinin yaşamına yön veren, fedakârlık ve özveri anlayışı içerisinde geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bilim ve teknoloji ışığında geleceğe hazırlayan, milli ve manevi değerlerimizin eşsiz zenginlikleriyle donatarak dürüst bir insan ve vatandaş olmayı öğreten öğretmenlerimize yaşam boyu borçlu olduğumuzu bir an bile unutmuyoruz.
Yaşadığımız deprem felaketinde ne yazık ki çok sayıda öğretmenimizi de kaybettik.
Deprem felaketinden sonra konteyner kentlerde yaşam mücadelesi veren öğretmenlerimizin yaşadığı sıkıntılara rağmen bugünün zor şartlarında bile, çocuklarımızın, dolayısıyla geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimizin yetişmesi için çok büyük emekler vermeye devam ediyorlar.
Eşsiz bir fedakarlık göstererek çocuklarımızın ülkemizin geleceğinden sorumlu bireyler olarak yetişmesini sağlayan her bir öğretmenimiz baş tacımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle Başta, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyor, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli bir mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günlerini canı yürekten kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu