Ayoub El Kaabi Beşiktaş’a da gol atarsa kendi rekorunu kıracak ve Boupendza’nın rekorunu egale edecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çıktığı son 3 maçta da skor üreten Faslı golcü, Beşiktaş’a da gol atarsa bordo beyazlı forma altında ilk kez 4 maç üst üste ağları sarsmış olacak. Hatayspor’da Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon 4 maçlık bir gol serisi yakalamıştı

Atakaş Hatayspor’un Faslı yıldızı Ayoub El Kaabi, son 3 haftada attığı 6 golle birlikte bordo beyazlı forma altındaki gol sayısını 6’ya çıkardı ve Süper Lig’de gol krallığı sıralamasında en tepeye yerleşti. Çıktığı son 3 maçta da gol atma başarısı gösteren tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’a da gol atarsa üst üste 4 maçta da skor üreterek Hatayspor kariyerindeki en uzun gol serisini yakalamış olacak. Bordo beyazlı ekipte geçen sezon harika bir performans gösteren ve 22 gol golle gol kralı olan Aaron Boupendza geçen sezon üst üste 4 maçta gol atma başarısı göstermişti. Ayoub El Kaabi, Beşiktaş ağlarını sarsması halinde hem kendi rekorunu kıracak hem de Boupendza’nın rekorunu egale ederek, Süper Lig’de bordo beyazlı forma altında üst üste çıktığı 4 maçta da gol atma başarısı gösteren ikinci oyuncu olacak.

BOUPENDZA’NIN EN UZUN SERİSİ 4 DİOUF VE AYOB’UN 3 MAÇ

Bordo beyazlı ekibin tecrübeli golcüsü ve takım kaptanı Mame Diouf, geçtiğimiz sezonu 19 golle tamamladı. Geçtiğimiz sezon bir kez 3 maçlık bir gol serisi yakalayan Senagalli forvet, bu sezonda da Çaykur Rizespor, Kaysersipor ve Göztepe’ye peş peşe gol atarak 3 maçlık bir seri elde etti.

Ayoub El Kaabi, kariyerindeki en uzun gol serisini Fas’ın Wydad AC takımında yakaladı. Ayoub eski takımında 4 maç üst üste gol attı. Süper Lig’dde iki kez 3 gollük bir seri yakalayan Ayoub, ligin ilk yarısında arka arkaya Aytemiz Alanyaspor, Çayur Rizespor ve Kayserispor’a gol atmıştı. Aaron Boupendza geçen sezon üst üste 4 maçta gol atarak Hatayspor’un Süper Lig tarihinde bunu başaran ilk oyuncu olmuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu