ATSO’NUN AFET SONRASI İLK EĞİTİM PROJESİ HAZIR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, toplumun her kesiminin yanında. ATSO ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “AMFİ” projesi hayata geçmiştir. AMFİ Projesiyle, ilk yarı yıl depremden etkilenen 11 ildeki okullarda eğitim görmüş ve üniversite sınavına girecek olan gençlerin, sınav müfredatı dahilinde belirlenmiş ve programlanmış internet üzerinden derslerle, desteklenmeleri sağlanacaktır. Bu dersler, canlı yayınlanacak olup, öğrenciler, bulundukları yerlerden, eşzamanlı olarak Türkiye’nin her yerinden içeriği takip edebileceklerdir.

Projeyle 1000 ve üzeri öğrencinin, sınava internet üzerinden hazırlanması sağlanacaktır.

İnternet üzerinden eğitimin teknik altyapısı, Microsoft tarafından hazırlanacak, öğrenim materyalleri kullanım izni Eis Yayınları tarafından verilecektir. Gönüllü ve akademik kurul tarafından travma konusunda eğitim almış, Ted Koleji gibi okullarda görev yapan, her ders branşından toplam 12 eğitmen tarafından yürütülecek olan programda, bütün öğrencilerin birlikte girecekleri ders saatleri sabitlenmiş ve konuları önceden belirlenmiş ve belirtilmiş olacaktır.

Eğitimler için, öğrencilerden herhangi maddi bir talepte bulunulmayacak, sadece ilk yarı yılda depremden etkilenen 11 ildeki okullarda eğitim görmüş olan öğrenciler, okudukları okul adını sisteme girerek başvuru yapabileceklerdir.

Dersler internet üzerinden olacak ve hafta içi saat 19.00-22.00 arası canlı yayınlanacaktır.

Başvurular http://www.amfi.com.tr/ web sitesinden yapılacaktır.
Yaşanan deprem felaketi sonrası “ATSO’nun İlk Eğitim Projesi” olan program sayesinde, öğrencilerimiz, 16 Haziran 2023’e kadar sınav hazırlıklarını sürdürebileceklerdir.

Bu proje ile eğitimde fırsat eşitliği sunulmasına katkı sağlanacaktır.

Bilgi ve Destek İçin :
Proje Koordinasyon ve Araştırma Müdürlüğü
05373697920 – 05323843530 (Sadece WhatsApp Üzerinden Mesaj Yoluyla İletişim Kurulacaktır.)

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu