ARSUZ’UN GÖBEĞİNDEKİ OTELDEN ÇEVREYE KÖTÜ KOKU YAYILIYOR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın en turistik ilçesi Arsuz’da ana cadde üzerinde 4 katlı kaçak olduğu iddia edilen otelin çevrede yaşayan vatandaşları bezdirdi.
Etrafa sürekli kötü koku yaydığı için devamlı şikayet konusu olan otelin ayrıca yapı ruhsat belgesinin de olmadığı ileri sürüldü.

Mahalle halkına sistemli işkence uygulayan yapının zabıta ekipleri tarafından denetlenmesini isteyen vatandaşlar, tehlike saçan yapının bir an önce kapatılmasını istiyor.
İZİNSİZ 2 KATTAN 4 KATA ÇIKARTILDIĞI İDDİASI!
Yasadışı yollarla önce 2 katlı olan binanın, daha sonradan 4 kata çıkartıldığı iddia edildi. Binayı birkaç kez CİMER’e dahi şikayet eden vatandaşlar, şikayetlerine yeterli geri dönüş alamadı. Kötü koku yayması dolayısıyla mahalle halkını bezdiren, aşırı sıcaklar ve kötü kokunun birleşmesiyle hayatları zindan olan vatandaşlar, zabıta ekiplerine seslenerek sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesini istiyor.

YETKİLİLER BİR AN ÖNCE KAÇAK BİNAYI KAPATMALI
Haber merkezimize ulaşan vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda, “Arsuz’da evimizin önünde bir pansiyon yapıldı. Önce 2 kat sonra 4 kat oldu. Şikayet edildi kaç kez belediyeye CİMER’e ona rağmen yapıldı. Şu an yapılan yapının arkası yani bize bakan taraf berbat devamlı foseptik taşıyor ve tüm pis su boruları bacalar dıştan açıktan gitmiş. Şu anda herkes şikayet ediyor CİMER’e, belediyelere, ilgili il müdürlüklerine özellikle Arsuz Belediyesi’ne ama adam ne yaptığı çirkin tesisatı düzeltiyor ne de pisliği gideriyor. Gidin nereye şikayetçi olursanız olun diyor. Yetkililerden bizleri canından bezdiren bu kaçak yapıya denetim yapmalarını ve gerekli cezai işlemlerin gerçekleştirilmesini istiyoruz” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu