Antakya ve Defne İlçe Müftülüğü Ocak Ayı Toplantısı Yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili’nin katılımı ile  Antakya ve Defne İlçe Müftülüğü 2022 yılı Ocak ayı aylık personel toplantısına katıldı.

İlçe Müftülükleri ile personel arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya; Antakya İlçe Müftü V. ve Defne İlçe Müftüsü Mehmet Emin Eneç, Antakya ve Defne İlçelerinde  görev yapan din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri hazır bulundu.

Antakya İlçesi Nakip Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program; Gündem maddelerinin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti.

Toplantıda “Aile Okulu Projesi” üzerinde duran İl Müftüsü  Bilgili; “Modern hayatın akışı içerisinde dini ve ahlaki değerlerimize uygun aile modelinin oluşturulması, aileyi devam ettirebilmek için sevgi ve saygı temellerinin İslami çerçeveler içerisinde ayakta tutulması,  aile bireylerine etkili iletişim becerilerinin kazandırılması,  evlilik hakkında  yanlış bilinenler ile ilgili eğitim verilerek sağlıklı aile temellerinin oluşturulması amacıyla 4 İlçemizde” Aile Okulu” seminerleri planladık.” dedi.

İl Müftüsü Bilgili  konuşmasının ardından, Antakya’da  02 Şubat – 23 Mart 2022 tarihleri arasında her Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arasında Hatay Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşecek olan seminerlere personeli davet etti.

Program, Din Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş’ın “Etkili İrşat ve Eğitim Faaliyetlerinde Dini Yayınların Rolü” konulu sunumuyla sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu