Antakya Soroptimist Kulübü’nden Kitap Bağışı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yaptığı başarılı çalışmaların yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri üzerinde toplayan Antakya Soroptimist Kulübü tarafından  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Hatay/Antakya Üzümdalı Şehit Metin Sürer Ortaokulu’na kitap bağışı gerçekleştirildi.

Antakya Soroptimist Kulübü Başkanı Dr. Sonay Altunay Bayraktar yaptığı açıklamasında :”  Antakya Soroptimist Kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında Hatay/Antakya Üzümdalı Şehit Metin Sürer Ortaokulu’na kitap bağışında bulunduk. Yönetim kurulu ve üyelerimizin katıldığı ziyaretimizde okul müdürü, müdür yardımcısı ve Türkçe öğretmeni ile çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamanın önemi ve değeri üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Üyeleri Nilay Atayurt, Neşe Urfalı, Dilay Dolar ve üyelerimiz Nihan Durmaz, Alev Bahadırlı ve İlke Üyüdücü Ekmekçi ile birlikte okul kütüphanesine kitapları dizdik.

Kitaplar çocuklarımız içim ebedi bir arkadaştır. Onların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini sağlamanın yanı sıra hayal gücü ve yaratıcılık becerileri için çok büyük öneme sahiptir. Kitaplar bizi dinler, bizimle konuşur, gözyaşlarımızı siler, yol gösterir. Antakya Soroptimist Kulübü olarak kitapsız tek bir çocuk kalmaması dileklerimizle çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Projemize destek veren ve katılım gösteren tüm kulüp üyesi kız kardeşlerimize 2021-2023 yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu