Annem Usulü Diyebileceğiniz Muhteşem Lezzetler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir işletme  düşünün  sunduğu muhteşem yöresel lezzetler ile  size “Tıpkı Annem Usulü” dedirtebilsin.İşte böyle bir işletme var. Gastronomi sektöründe yılların deneyimine sahip Gülseren Vural yönetimindeki “Annem Usulü Antakya” damak çatlatan yöresel lezzetleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Oruk,Kaytaz Böreği,Külçe,Çökelek,Tuzlu Yoğurt,Reçel Çeşitleri,Turşu Çeşitleri,Zahter Salatası,Kömbe ve Kerebiç lezzetleri başta olmak üzere yöresel lezzetleri en leziz halleri ile müşterilerine sunan  işletme aynı zamanda Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderim yapıyor.

Sektördeki 15 yıla  dayanan deneyimi ile bir yıl önce Atatürk caddesinde açtığı Annem Usulü Antakya’nın beklediği gibi yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gülseren Vural yaptığı açıklamasında:” Yapmış olduğumuz yöresel lezzetleri tatmayan kalmamıştır eminim.Anne eli değmiş gibi yaptığımız tüm lezzetlerimiz müşterilerimizden tam not almıştır.Kaliteli malzeme ,Müşteri memnuniyeti ve hijyen olmazsa olmazımızdır.Konusunda deneyimli ekip arkadaşlarım ile birlikte en güzel lezzetleri yapmak adına var gücümüz ile çalışmaktayız.

Kısa adı  UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen şehrimizin mutfağının muhteşem lezzetlerini işyerimizden temin edebileceğiniz gibi kargo ile Türkiye’nin her yerine isteyebilirsiniz.gönderdiğimiz siparişlerimizi ve yaptığımız lezzetlerin görsellerini İnstagram sayfamız olan @annemusuluantakya da düzenli biçimde paylaşmaktayız.Yaptığımız işi yakından görmek ve bir kahvemizi içmek üzere herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

“Annem Usulü Antakya”  General Şükrü Kanatlı Mahallesi Atatürk Caddesi Semih Azmi Sokak’ta faaliyet gösteriyor.

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu