Altınözü’ne Genç Başkan Aday Adayı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ak Partinin kuruluşundan itibaren partide yer alan ve çeşitli kademelerde aldığı görevlerde gösterdiği başarılar ile takdir toplayan M.İlker Karaoğlan Altınözü Belediye Başkan Aday Adaylığı için Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Bulanığa başvurusunu yaparak çalışmalarına start verdi.

En genç aday adayı olarak başvuru yapan M.İlker Karaoğlan siyaset,iş,sanat ve spor dünyasında sevilen bir isim olarak çıkıyor karşımıza.Tarihi Uzun Çarşıda uzun yıllardır üst düzey yönetici olarak faaliyet gösterdiği kuyumculuk sektöründe ortaya koyduğu başarının yanında sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim kurulu üyeliği ile bilinen M.İlker Karaoğlan’a kamuoyu da büyük destek veriyor.

M.İlker Karaoğlan  yaptığı açıklamasında:” 14 Ağustos 2001 yılından bu yana kendi gönlümde yer edinmiş olan  örnek aldığım Sayın Başkanımız Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın izinden gitmek için Adalet ve Kalkınma partisinden yerel seçimlerde Altınözü belediye Başkanlığı için aday adayı oldum. Altınözü için elimden ne geliyorsa fazlasını yapacağım inşallah. Aday olmak önemli tabi ama olmasak ta bizim için hizmet, dava önemlidir. Projelerimi Altınözü için paylaşacağım rabbim nasip eder ise. Aday adaylık başvurumda bana destek veren yanımda olan hayır ve dualarını eksik etmeyen arkadaşlarım dostlarım akrabalarıma dava arkadaşlarıma ve özellikle aileme eşime sonsuz teşekkürler ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu