Altınözülüler Bu Döner Lezzetine Bayılacak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tavuk döneri 7’den 70’e kadar herkes tarafından sevilen bir lezzet.Hele ki bu eşsiz lezzeti işin ehli bir isim yapıyorsa o zaman değmeyin keyfinize.İşte böylesine damak çatlatan bir döner lezzetini bulabileceğiniz Zümre Döner açıldığı ilk günde gördüğü yoğun ilgi ile Altınözü’nde dönerin yeni adresi olacağının sinyalini verdi.

Türkiye’nin önemli illerinde çalıştıktan sonra memleketinde eşsiz döner lezzetini hemşerilerine sunmak üzere Zümre Döner’i açan Tahir Zümre , Tavuğundan yağına,ekmeğine ve tüm malzemelerine varıncaya kadar en kaliteli malzemelerden servis ettiği dönerini tatmak üzere herkesi işletmelerine davet ederek başladığı açıklamasında:” Türkiye’nin bir çok ilinde 15 yıldır kusursuz bir biçimde faaliyet gösterdikten sonra kendi memleketimde işyerimi açmanın haklı gururunu yaşıyorum.”Müdürün Yeri Altınözü Döneri “ parolası ile çıktığımız bu yolda ilk günden görmüş olduğumuz yoğun ilgi ve dönerimiz için söylenen olumlu dönüşler yaptığımız işin kalitesini göstermiştir. Dönerimizde kullandığımız malzemelerin hepsi en kaliteli ürünlerden seçilmektedir.

Altınözü dönerimizin yanı sıra Porsiyon Döner,Tavuk İskender,Kaşarlı Döner,Zurna Döner ve Arap Döner menümüz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.Klimalı salonumuzda müşterilerimize hizmetimizin yanında evlere hızlı servisimiz de bulunmaktadır.Hızlı servis konusunun altını çizmek isterim ki evlerinde Zümre Döner lezzetini yemek isteyenlere bu muhteşem lezzeti sıcak sıcak yemeleri adına konusunda en iyi servis arkadaşlarımız var gücü ile çaba harcayacaklardır. Daha ilk günden tercihleri ile bizleri mutlu eden kıymetli müşterilerimize ve özverili çalışmaları ile gücümüze güç katacak olan  kıymetli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor herkesi iş yerimize davet ediyorum. ”dedi.

Zümre Döner lezzetine bayıldıklarını ifade eden müşteriler harika bir menü ile kendilerine hizmet sunan Tahir Usta ve ekibine teşekkür ettiler.

Altınözü Pazar yeri bitişiğinde faaliyet gösteren Zümre Dönerin  sipariş telefonu 0 505 865 00 20

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu