YÜREĞİMİZDEKİ IŞIK HATAY’DAN TÜRKİYE’YE IŞIK SAÇSIN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için başlattıkları “Yüreğimizdeki Işık Projesi” ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.
İl AFAD Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi’nde düzenlediği merhamet ve insan odaklı projenin detaylarını paylaşan Vali Masatlı, il genelinde izlenecek yol haritasını da belirledi.
Geçen yıl yaşanan depremlerde büyük kayıplar yaşandığını ve yaralar alındığını belirten Vali Masatlı, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” şiarıyla hayata ve insana özgü her alanda bakanlıkların ve kurumların sahada olduğunu ve çalışmalara eş zamanlı olarak hız kesmeden devam edildiğini belirtEREK, “İlimiz genelinde yetim ve öksüz kalan 6.447 çocuk ve gencimize sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için önemli sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen ‘Yüreğimizdeki Işık’ projemiz, Valiliğimizin koordinesinde yürütülmektedir” dedi.
Vali Masatlı, yetim ve öksüzler başta olmak üzere insanın korunması ve desteklenmesi için ellerinden geleni yaptıklarını anlattı.
Toplantıya, Vali Masatlı’nın eşi Esra Masatlı ile vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri ve eşleri de katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu