Altınordu Futbol Okulunda 5 Yaş Minikler Sahada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Evet yanlış okumadınız 5 yaş minikler..Kimi Anaokul öğrencisi kimi de İlkokul birinci sınıfa başlayacak önümüzdeki sezon. Hepsinin ortak noktası futbol sevdası.. Ve buluşma noktaları Altınordu Futbol Okulu..Bölgede bir ilk gerçekleştiren yılların deneyimli spor hocası UEFA B futbol uzmanlık belgeli Koray Bozkurt,Tüm yaş guruplarının yanında eğitim verdiği 5 yaş gurubu öğrencileri ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.Alanında deneyimli Beden Eğitimi Öğretmenleri ile sahada müthiş performans sergileyen Altınordu Futbol Okulu aynı zamanda çocuklarının eğitimlerini izlemek üzere Defne Halı Saha’ya gelen veliler ile özel ilgilenecek bir ekip kuracak kadar kurumsallığı yakalamış bir futbol okulu olarak çıkıyor karşımıza.

Altınordu seni çağırıyor sloganı ile 5-12 yaş gençleri yetiştiren Altınordu Futbol Okulu Defne Halı Saha’da Salı ,Çarşamba,Cuma 09:00 ile 13:00 , Perşembe 15:00 ile 18:00 saatleri arasında eğitim veriyor. Eğitimlerden oldukça memnun olan velilerin tek sıkıntısı diğer günlerde de eğitimlerin devam etmemesi.. Bu anlamda Koray Hoca ve ekibinden talepte bulunan veliler eğitim günlerinin artmasını istiyorlar.

Antakya’da 5 yaş futbol eğitimi veren tek futbol okulu olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Koray Bozkurt yaptığı açıklamasında:” Altınordu Futbol Okulu olarak 5-12 yaş aralığındaki miniklere futbol eğitimi vermekteyiz. Defne Halı Saha’da devam eden eğitimlerimiz Salı çarşamba Perşembe ve cuma günleri yapılmaktadır.Toplamda 7 olan gruplarımızda öğrenci sayımız her grupta 24 kişiden oluşmaktadır.Alanında deneyimli hocalarımız Serkan Pehlivan ve Ahmet Albak ile birlikte çocuklarımıza el-göz koordinasyonu, tutma, atma, yön değiştirme, koşma, atlama, sıçrama, tekmeleme(ayakla vuruş), top kontrol çalışmaları ile top sürme eğitimleri vermekteyiz.Öğrencilerimiz günden güne kendilerini daha da geliştirmektedirler.Yılda bir iki defa Altınordu tesislerine çocukları götürerek profesyonel bir ortamı onlara gösteriyor ve orada hazırlık maçları yapıyoruz.Şuan bizi ön plana çıkaran 5 yaş gurubu öğrencilerimiz.Çünkü Antakya’da 5 yaş eğitimi veren bir futbol okulu yok maalesef.Avrupa’nın ağırlık verdiği 5 yaş futbol eğitimine bizde Altınordu Futbol Okulu olarak önem vermekteyiz.
Defne Anadolu Futbol olarak amatör liglerde mücadele eden bir futbol takımımız bulunmaktadır.Futbol okulumuzda yetenek sergileyen öğrencilerimize kulübümüzde lisans çıkarıyoruz.Futbol okulumuzda yetişen Tolga Erol Atakaş Hatayspor U11 takımında oynamaktadır.Daha nice yetenekler yetiştirmek adına var gücümüz ile çalışıyoruz.

Gördüğünüz gibi kalabalık bir veli topluluğu nezaretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Velilerimiz yaptığımız çalışmalardan son derece memnun bizde onların futbola göstermiş oldukları bu ilgiden memnunuz. Oldukça nezih bir cafe ortamının da bulunduğu Sümerler Halı Saha’da velilerimiz bir yandan çocuklarını izlerken bir yandan da kahvelerini yudumluyor ve diğer velilerimiz ile sohbet etme imkanı bulabiliyorlar.Biz saha içerisinde performans sergilerken Halkla İlişkiler Koordinatörümüz Yeliz İnan Hanım’da velilerimizden ilgilenmektedir.
Küçük yaşta çocuklarına futbol eğitimi aldırmak isteyen herkesi Altınordu Futbol Okuluna bekliyoruz.”dedi.

Altınordu Futbol Takımı irtibat için 0 505 484 74 17 nolu telefonu arayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu