AK PARTİ’DEN KADINLARA ÖZEL PROGRAM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları, 14 Mayıs genel seçimlerin arifesinde kadınlarla bir araya gelerek onlardan destek istedi.

AK Parti İskenderun Kadın Kollarının düzenlediği toplantıya, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, eşi Arife Tosyalı ile birlikte katılırken, AK Parti Hatay Milletvekili Adbulkadir Özel, Milletvekili Adayları Zehra Eren, Filiz Özçörekçi, İlçe Başkanı Bülent Özer ve Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, kadın seçmenlerle bir araya geldi. İskenderun Belediyesi 3 nolu tesiste gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını İskenderun Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan yaparak “Ülkemizde kadınların gücü inananların arkasındadır” dedi. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer ise, “Depremde hayatını kaybedenleri asla unutmadık, unutmayacağız. Bu sıkıntıların da üstesinden geleceğiz” dedi.

TOSYALI: KADIN ELİ DEĞEN HER İŞ BEREKETLİDİR!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, “6 Şubat Dünya tarihine büyük bir afet olarak geçti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Pazar günü hem anneler günü hem de seçim var. Kadın eli değen her iş ne kadar bereketli, muhteşem olursa o kadar eminim ki siyasetin gidişi de bereketli, muhteşem olacaktır” dedi. İskenderun Kadın Kolları üyeleri, Başkan Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı’ya Anneler günü anısına çiçek verdi.

ÖZEL: 14 MAYIS’TA SEÇİMİ KADINLAR BELİRLEYECEK

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise, “Kadınlar insandır. Biz insanoğlu” diyerek sözlerine başladığı konuşmasında “Bu güne kadar dünya tarihinde kara üzerinde yaşanan en büyük deprem yaşandı. Birçok canımız hayatını kaybetti. Türkiye Cumhuriyeti bu yükün altından kalkacak gücü sahiptir. 14 Mayısta seçimi de kadınlarımız belirleyecektir” dedi.

Milletvekili Adayı Filiz Özçörekçi ise “Burada gördüğüm manzara beni fazlasıyla mutlu etti” dedi.

Yapılan konuşmalar sonrasında ise anneler günü nedeniyle Milletvekili adayı kadınlara gül takdim edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu