AK Parti ve CHP’li vekiller acılı aile için birleşti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Suudi Arabistan’da haklarında idam kararı verilen Anıl-Mehmet Binicioğlu’nun annesi Nimet Binicioğlu Ankara’da Hataylı milletvekillerini ziyaret etti.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın ağırladığı acılı aileye her türlü yardımın yapılacağını belirten milletvekilleri, iki kardeşin sağsalim Türkiye’ye getirilmesi için tüm imkanları seferber edeceklerini kaydettiler.

“BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, acılı anneyi teselli ederek iki kardeşin sağsalim Türkiye’ye gelmesi için seferber olduklarını söyledi. Yayman; “Anıl ve Mehmet’in ailesi burada. Bakan Yardımcımız Yavuz Selim Kıran’ı aradık. 11 Eylül’de ilk duruşmaları var. Biz inanıyoruz ki kardeşlerimizin suçsuz oldukları ortaya çıkacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin prensibi insanı yaşat ki devlet yaşasındır. Biz bu işin takipçisi olacağız” dedi.

“İKİ KARDEŞİMİZİN YANINDAYIZ

Yurt dışındaki her bir vatandaşımızın tek bir tırnağı bizim için önemli. İki kardeşimizin de sağsalim Türkiye’ye getirilmesi için konunun takipçisi olacağımızı ifade ediyorum” dedi.

AK Partili ve CHP’li vekillere teşekkür eden Binicioğlu ailesi evlatlarının Türkiye’ye getirilmesini istiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu