Ahmet Bayır Kutsal Topraklara Defnedildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden biri olan Bayır ailesinin geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan’da hayatını kaybeden kıymetli büyüğü Ahmet Bayır kutsal topraklarda dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır’ın babası olan merhum Ahmet Bayır dünyanın her bir köşesinden binlerce Müslümanın katılımı ile  Kabe’de kılınan cenaze namazının ardından dualar ile Müminlerin annesi Hz. Hatice annemiz,Efendimizin oğlu Hz. Kasım,Efendimizin oğlu Hz. Abdullah.Efendimizin dedesi Hz. Abdul Muttalib .Efendimizin amcasi Abu talib bin Haşim efendimizin dedesi Abdu Munaf’ın mezarlarının bulunduğu Cennetü’l-Muallâ mezarlığına defnedildi.Defin sonrasında Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır ve aile bireyleri Cennetü’l-Muallâ mezarlığında taziyeleri kabul ettiler.

Merhum babasının hayata gözlerini yumduğu ilk andan itibaren taziye için kendisini arayan ve mesaj gönderen herkesten Allah Razı Olsun diyen Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Bayır açıklamasında:”Ailemizin koca çınarı babamızı bugün kutsal topraklara defnettik.Dönüş programımıza göre taziyeleri ve ruhuna okutulacak Hatmi Şerif programını Antakya’da gerçekleştireceğiz.Konu ile ilgili bilgilendirme yapacağız.”dedi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak merhum Ahmet Bayır’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu