Abdullah Tokdemir Güven Tazeledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Uzun yıllardır başarılı bir biçimde TES-İŞ Sendikası Hatay Şube Başkanlığı görevini yürüten Abdullah Tokdemir, TEŞ-İŞ sendikası Delege seçiminde tüm üyelerin oyları ile yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

DSİ 63. Şube Müdürlüğü Misafirhane yemekhanesinde gerçekleşen seçime DSİ 63. Şube Müdürlüğü, Kırıkhan,Yarseli,Samandağ ve Hassa Sulama Birliğinde görev yapan  TEŞ-İŞ sendikasına bağlı işçiler katıldı.

Tek aday olarak seçime giden mevcut başkan Abdullah Tokdemir yeniden başkan olarak seçildikten sonra yaptığı açıklamasında :” Uzun yıllardır yürüttüğüm TES-İŞ Sendikası Hatay Şube Başkanlığı görevine arkadaşlarımın teveccühü ile yeniden seçilmenin heyecanını yaşıyorum. TEŞ-İŞ sendikasının delege seçiminde Kırıkhan,Yarseli,Samandağ ve Hassa Sulama Birliği ile DSİ 63. Şube Müdürlüğünde çalışan işçi arkadaşlarının tamamının oylarını alarak yeniden göreve getirildim.İşçi arkadaşlarımın sorunları konusunda TES-İŞ Sendikası olarak bugüne kadae elimizden gelenin fazlasını yaptık. İnşallah bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Seçimde oy kullanan tüm arkadaşlara çok teşekkür eder işlerinde başarılar dilerim.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu