Güner öğrencilerin ilk ders heyecanına ortak oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin başlaması sebebiyle Altınözü Atatürk İlkokulu’na ziyarette bulundu.

Altınözü Atatürk İlkokulu’nda eğitim öğretim hayatına yeni başlayan öğrencilerle bir araya gelen Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner birinci sınıfların heyecanlarına ortak oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bizim mesleğimiz sevgi ve yetenek mesleği. İkisinden biri olmazsa olmaz. Hep diyorum; kollarını iki yana açmış size doğru koşan sevgi dolu bir çift göz başka hiçbir meslekte yok. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılının; eğitim camiamıza hayırlı olmasını, öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz için başarılarla dolu geçmesini diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner’e Altınözü Atatürk İlkokulu ziyareti sırasında Okul Müdürü Mehmet Sürmelioğlu, Okul Müdür Yardımcısı Ayten Sabuncugil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İsmail Sarıkaya ile Musa Erdem eşlik etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu