Öykü&Engin Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

24. Dönem CHP Hatay Milletvekili Doktor Mehmet Ali Ediboğlu ile Hatay 6. Noteri Sunay Ediboğlu’nun oğlu Engin Ediboğlu ile Öykü Demirkan çiftinin düğün töreni, Savon Otelde gerçekleşti.
Evlatlarının mutlu gününü görmenin heyecanını yaşayan Mehmet Ali-Sunay Ediboğlu çifti ile Rasim-Huri Demirkan çifti, düğün törenine katılan davetlileri kapıda karşıladı.
Diş hekimi Engin Ediboğlu ve Adana Sheron Grand Oteli Gelir Müdürü Öykü Demirkan’ın nikahını Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz kıydı. Genç çiftin nikah şahitliklerini ise Jülide Topbaş ve Tansu Erakman yaptı.
Düğün töreninde Adana’da gelen Eren Yalçın ve Erdinç Karakaya Şefliğindeki dev orkestra 18 kişilik ekibiyle sahne aldı ve davetlilere coşkulu bir gece yaşattı.
Gece boyu sahneden ayrılmayan genç çiftin mutlulukları görülmeğe değerdi. Sahnede müziğe eşlik eden genç çifti davetliler yalnız bırakmadı.
Alkışlar eşliğinde düğün pastasını kesen Engin&Öykü çifti, ardından dans müziğine eşlik ettiler.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar düğün töreni Ediboğlu ve Demirkan ailelerini tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.
Düzenlenen düğün törenine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanlarından Nihat Matkap, Gümrük ve Ticaret eski Bakanlarından Fuat Çay, CHP Hatay eski İl Başkanlarından Servet Mullaoğlu, CHP İl ve ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, emekli hakim ve savcılar ile çok sayıda davetli katıldı.
Sunay-Mehmet Ali Ediboğlu ile Huri-Rasim Demirkan ailelerini kutlar, Öykü-Engin Ediboğlu çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu