HATAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MESUT ÇERKO, BAŞKAN YILMAZ’I ZİYARET ETTİ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’yu makamında misafir etti.  

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun ziyaretinde Başkan Yılmaz: “Değerli Müdürümüz Hatay’ımızda Antakya’mızda çok başarılı çalışmalar yürüterek örnek teşkil ediyor. Biz de Antakya’mızda birlik beraberlik içerisinde, kurumlar arası iş birliğimizi bundan sonraki süreçte de devam ettirerek, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışıyoruz. İnanıyorum ki çalışmalarımızı daha ileriye taşıyarak ilimize ilçemize katkıda bulunmaya devam edeceğiz.  Bu önemli vazifede müdürümüze kolaylıklar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko yaptığı konuşma da: ” Kurumlar arası iş birliğine gösterdiği hassasiyetten ve bu doğrultuda yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Eğitimin ve eğitimcinin her zaman yanında olan bir belediye başkanımız olduğu için şanslıyız.” dedi. 

Karşılıklı hoş sohbet ve fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Yılmaz, günün anısına Müdür Çerko’ya hediye takdim etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu