571 Kasap&fırın Lezzetlerine Tam Not

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Asrın felaketi sonrasında birer birer hizmete açılan esnaflara her gün bir yenisi eklenmeye devam ediyor.İşte onlardan bir tanesi 571 Kasap&fırın,Hatay’ın muhteşem et lezzetleri kağıt kebabı ve tepsi kebabı başta olmak üzere tüm et lezzetleri otogar ilerisi saray plaza karşısında en leziz halleri ile müşterilere sunuluyor.

Depremin büyük zarar verdiği esnaflar Cuma Kuş, Ali Özçam ve Mustafa Ceylan tarafından açılan 571 Kasap&fırın et lezzetleri kısa sürede müşterilerinden tam not almayı başardı.

Öncelikle tüm hemşerilerimize büyük geçmiş olsun demek istiyoruz diyerek sözlerine başlayan işletmeciler Cuma Kuş, Ali Özçam ve Mustafa Ceylan açıklamalarında:”Hepimizin kayıpları maalesef büyük oldu.Sevdiklerimizi ve işyerlerimizi kaybettik.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyoruz.Yaşam mücadelesi verenlere de şifalar diliyoruz.

571 Kasap&fırın olarak faaliyetlerimize kısa bir süre önce başladık.Sunduğumuz muhteşem lezzetlerimizin kısa sürede tam not alması bizleri mutlu ederek daha da iyisini yapmak adına motive etti. Kağıt kebabı,Tepsi kebabı,Lahmacun,Etli pide ve diğer et lezzetlerinin yanında günlük et satışımız mevcuttur.Herkesi işyerimize bekliyoruz.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu