Stoperde Fatih, orta sahada Sackey ve Benzia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ruben ve Onur’un kart cezası nedeniyle Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek. Zorlu maçta Benzia’nın görev almasına kesin gözüyle bakılırken Fatih’in ilk 11’de başlaması ve Sackey’e de orta sahada görev verilmesi bekleniyor

Atakaş Hatayspor, Süper Lig 31’inci hafta maçında Yeni Hatay Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor’u ağırlayacak. Hatayspor’da iki önem ismi kart cezalısı olduğu için zorlu maçta forma giyemeyecek. Bordo beyazlı ekip Adana Demirspor maçına Onur Ergün ve Ruben Ribeiro’dan yoksun bir şekilde çıkacak.

Bordo beyazlı ekibinin teknik patronu Ömer Erdoğan’ın bu iki oyuncunun yokluğunda Yassine Benzia’yı ilk 11’de sahaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. Uzun süredir devam eden sakatlığı nedeniyle Adama Traore’nin eksikliği de düşünüldüğünde orta alanda iki isim öne çıkıyor.

SELİMCAN TEMEL’E DE İLK 11 ŞANSI DOĞABİLİR

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, stopere Fatih Kuruçuk’u çekerek, Isaac Sackey’i orta sahada görevlendirmesi yüksek ihtimal olarak görülürken, Sackey’in stoperde kalıp orta alanda Selimcan Temel’le başlaması da seçenekler arasında yer alıyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Hatayspor’un zorlu maça Munir Mohamedi, Samuel Adekugbe, Burak Öksüz, Fatih Kuruçuk, Kamil Ahmet Çörekçi, Isaac Sackey, Mehdi Boudjemaa, Yassine Benzia, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Mame Diouf 11’yle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu