ÖZLEM ŞENSÖZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Özlem Şensöz Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Geçtiğimiz dönem Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yerine getiren M.Cemil Şensöz’ün hayata gözlerini yuman eşi Özlem Şensöz dualarla son yolculuğuna uğurlandı.Bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek tüm sevenlerini üzüntüye boğan Beden Eğitimi Öğretmeni Özlem Şensöz’ün cenazesi öğle namazına müteakip İskenderun Çankaya Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze namazına Protokol üyeleri,Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, Antakya Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Özçelik ,Altınözü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Zümre,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri,Siyasi Partilerin temsilcileri,Kurum Müdürleri,STK başkanları,akraba ve sevenleri katılarak ailenin acıcına ortak oldular.
Merhume Özlem Şensöz için taziyenin İskenderun Diva Otel yanında bulunan evleri önünde kurulacak olan Taziye Çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merhume Özlem Şensöz’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu