HATAY ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN 3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkçülük günü her sene 3 Mayıs tarihinde kutlanıyor. Türkçülük Günü, Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar, Reha Oğuz, Alparslan Türkeş gibi dönemin siyasetinde ünlü isimlerinin yargılandığı ve dönemin ünlü yazarlarından Sabahattin Ali gibi isimlerin davacı olduğu 3 Mayıs 1945 yılında “Ankara Nümayişi”ni anmak amacıyla kutlanmaya başladı.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı da, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü nedeniyle geçmiş dönem Şirince Ülkü Ocaklarının bulunduğu alanda, 3 Mayıs ruhunu yaşatmak adına vatandaşlar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek program gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, yaptığı açıklamada;
“Programımıza katılım sağlayan MHP Hatay İl Başkanımız Sn. M. Fevzi Altay’a, Türkiye Kamu-Sen Hatay İl Başkanımız Sn. Ömer Solgun’a, geçmiş dönem Şirince Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Ahmet Akbaş’a, Hatay Medeniyetler Federasyon Başkanı Sn. Mustafa Avcıoğlun’a, HBB Şehit ve Gazi Yakınlarıyla İlişkiler Şube Müdürü Sn. Abdullah Dağ’a, Şirince Mahalle Muhtarı Sn. Ahmet Umarlar’a , Karaali Bölüğü Mahalle Muhtarı Sn. Nuriye Türkmen’e, Kuyulu Mahalle Muhtarı Sn. Hasan Kurt’a, İlçe Ocak Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Programda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarıma ve Hatay Büyükşehir Belediyesi mehteran takımına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu