2022-2023 Umre Sezonu İstişare Toplantısı  Yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2022-2023 yılı Umre sezonunun başlaması nedeniyle, Umre sezonu hazırlık ve çalışmalarının gözden geçirilmesi ile, grup çalışması yapmak isteyen müftülük  personelin katılımıyla bir toplantı yapıldı.

İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili başkanlığında İl Müftülüğünde  yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş ile önceki yıllarda Umre Sezonunda grup oluşturarak umrede görev alan din görevlileri  katıldı.

Toplantıda; Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş, Salgın öncesi Umre Sezonunda yapılan çalışmalar hakkında özet bilgiler verip Başkanlığımızın yeni dönem Umre Programı; Turlar, ücretler, kayıt öncesi yapılması gereken hazırlıklar ve kayıt esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar gibi çeşitli konularda bir sunum yaptı.

İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay ise yaptığı konuşmada; katılımcılara, yaptıkları bu faaliyetin hem kendileri hem de vatandaşlar açısından taşıdığı önemini ve organizasyona olan katkılarını anlatıp çalışmaları esnasında ibadet boyutunu esas alarak hareket etmelerini tavsiye etti.

Toplantı; İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili’nin konuşmalarıyla devam etti.

Toplantıya katılan görevlilerimizin geçmiş dönemlerde yaşanan sıkıntılar ve yeni döneme dair talep ve önerileri alındı. Muhtemel sorun alanları ile bu hususlar hakkındaki önerileri ve gelecek dönemden beklentilerini içeren konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu