15 kadın girişimciden biri Leyla Ayvazoğlu oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
KAGİDER ve Migros işbirliğinde düzenlenen “Tarımda Kadın Girişimci Geliştirme ve Hızlandırma Programı” kapsamında tarım kampına katılan 577 kadın girişimci arasından seçilen 15 kadın girişimciden biri Leyla Ayvazoğlu oldu.
15 hikâyeden biri olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Altınözü Zeytin Emeği Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Leyla Ayvazoğlu, “577 başvuru arasında ilk 15 hikâyeden biri olmak çok gurur verici. Çok ama çok teşekkür ediyorum. Kadınlar iyi ki varlar” dedi.
KADIN GİRİŞİMCİLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ
“Tarımda Kadın Girişimci Geliştirme ve Hızlandırma Programı” kapsamında kadın girişimciler 1 sene boyunca kendilerine özel planlanan eğitim programlarından ve mentorlukten faydalanabilecekleri belirtilirken, seçilen 15 kadın girişimcinin isimleri Türkiye Kadın Girişimciler Derneği tarafından yayınlanan video ile belli oldu. Türkiye Kadın Girişimciler Derneği tarafından yapılan açıklamada, “Tüm zorluklara göğüs gererek tarım sektöründe varlığını fedakârca ortaya koymuş ve programımıza katılmış kadın girişimcilere tekrar çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu