Zeytinin başkentinde zeytin kırma etkinliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü ilçesine bağlı Kansu Mahallesinde bulunan Kansu İlkokulu’nda zeytin kırma etkinliği gerçekleştirildi. İlçenin en önemli değerlerinden biri olan zeytinin öneminin anlatıldığı etkinlikte, minik öğrenciler elleriyle zeytin kırdı. Renkli görüntülere sahne olan etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir bilgilendirme yapan Kansu İlkokulu Müdürü Onur Esmergil, “Zeytinin başkentinde yaşayıp, zeytin kırma etkinliği yapmazsak olmazdı. Etkinliğimize katılım gösteren İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mehmet Güner beyefendi başta olmak üzere,  şube müdürüm Sayın Fuat Yarar beyefendiye, İlçe İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Semir Güzey beyefendiye teşekkürü borç bilirim.

Etkinliği planlayıp, sorunsuz bir şekilde sonuçlandıran değerli öğretmenlerim Fatma Zehra Eran ve Kifayet Sipahi’ye ve minik elleriyle zeytin kıran çocuklarımıza minnettarız. Zeytin kıran elleriniz dert görmesin sevgili çocuklar” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen zeytin kırma etkinliğine Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner, Şube Müdürü Fuat Yarar, İlçe Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Semir Güzel, Kansu Mahalle Muhtarı Mehmet Akyol,  Kansu İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Onur Esmergil, öğretmenler Fatma Zehra Eran, Kifayet Sipahi ve öğrenciler katılım gösterdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu