Yüzgeç Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden bir olan Yüzgeç ailesinden genç yaşta hayata gözlerini yumarak tüm sevenlerini üzüntüye boğan Öğretmen Meral Yüzgeç dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Emekli Vakıflar Bölge Müdürü M.Dursun Yüzgeç’in kızı, İska Kauçuk Fabrika Müdürü Mehmet Gökhan Yüzgeç’in ablası olan merhume Meral Yüzgeç’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlığındaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.

Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Bulanık Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık, Bulanık Group Genel Müdürü Deniz Bulanık,Siyasi Partilerin Temsilcileri,STK Başkanları,Akraba ve Sevenleri katılarak Yüzgeç ailesinin acısına ortak oldular.

Merhume Meral Yüzgeç için taziyenin Esentepe Oscar halı saha karşısında bulunan evleri önünde kurulan çadırda alınacağı bilgisi verildi.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Merhume Meral Yüzgeç’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu