Yiyecek ve içecek bölümü öğrencileri hünerlerini sergiledi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başkan Sarı: “İlçemize özgü geleneksel tatları hayal gücüyle harmanlayan proje ekibini ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum”

Altınözü Kaymakamı Cam Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü, Altınözü Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerinin e-twinning projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Öğrencilerin Altınözü’ne özgü geleneksel lezzetlere farklı bir bakış açısı getirdiğini dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, proje ekibini ve öğrencileri kutladı. Etkinliğe ilişkin bir bilgilendirme yapan Başkan Sarı, “Altınözü Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerinin Etwinning projesi kapsamında yürüttüğü çalışmaları yerinde incelemek üzere İlçe Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü ve ilçe protokolümüz ile birlikte katıldık. İlçemize özgü geleneksel tatları hayal gücüyle harmanlayan proje ekibini ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Altınözü Sultan Abdulhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Döner, proje hakkında ilçe protokolüne ayrıntılı bilgiler verdi.

İlgi ve desteklerinden ötürü ilçe protokolüne teşekkür eden Altınözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Güner ise; “İlçe Kaymakamımız sayın Cem Gümrükçü, Belediye Başkanımız Rıfat Sarı, Cumhuriyet Başsavcımız, İlçe Jandarma Komutanımız ve İlçe Emniyet Amirimizle birlikte Sultan Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü idareci, öğretmen ve öğrencilerinin e-twinning projesi kapsamında yürütmüş olduğu çalışmalar doğrultusunda sunumlarını sergiledikleri programa katıldık. Tüm ilçe protokolümüze ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu