Yıldız Tilbe’den Muhteşem Konser

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Yıldız Tilbe ,  Antakya Expo Alanı Amfi Tiyatro’da buluştuğu sevenlerine muhteşem bir konser keyfi yaşattı. Konser biletlerine günler öncesinden gösterilen yoğun ilgi ,hınca hınç dolu tribünler  Yıldız Tilbe’nin Hatay’da ne denli sevildiğinin göstergesi olurken  Geçmişten bugüne dillere destan olan repertuvarıyla muhteşem bir konsere imza atan sanatçıya seyirciler tüm şarkılarında eşlik ettiler. Muhteşem sahne performansı ile gönüller fetheden sanatçı Yıldız Tilbe konser sonrasında uzun süre ayakta alkışlandı.

Bekledikleri gibi bir konser olduğunu söyleyen Organizatör  Burcu Eryiğit , Müzik piyasasına girdiği ilk günden bu güne yazdığı ve seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile herkesin gönünde taht kuran Pop müziğin kraliçesi Yıldız Tilbe’nin Sesi ve yorumu ile tüm izleyenleri adeta büyüleyen  muhteşem bir konsere imza attığının altını çizerek Sempatik tavırları ile herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakan Yıldız Tilbe başta olmak üzere Konsere yoğun ilgi gösteren tüm izleyenlere ve kendilerine destek veren tüm firmalara teşekkür etti.

İzleyiciler arasından sevdiği sanatçıyı canlı performansı ile izlemekten son derece keyif aldığını ifade eden İlker Karaoğlan,İlk dakikasından son dakikasına kadar tüm şarkılarını severek dinlediği Türk pop müziğinin sevilen sanatçısı Yıldız Tilbe’yi kendileri ile buluşturan Burcu Eryiğit Organizasyon ailesine teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu