“ Yess Künefe  “ Muhteşem Künefe Lezzetini  Mizahla Sunuyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

UNESCO tarafından 2017 yılında dünyanın 26’ncı gastronomi şehri seçilen Hatay’ımızın akla ilk gelen lezzetlerinden olan Künefe muhteşem lezzetime ilave olarak birde mizah eşliğinde sunulmaya başlayınca damaklarda bıraktığı lezzet hafızalarda  da uzun süre kalmaya başladı.

Mizahla künefeyi buluşturan Yess Künefe üçüncü kuşak künefe ustası Seyfi Akkuş’un yönetiminde adının günden güne daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor.Müşterisi daha kapıdan içeriye adımını atarken onu ismi,mesleği ve ya özellikleri ile ilgili yazdığı mizah yüklü dizeler ile  karşılayan Seyfi ( Yess) Usta bu özelliğini künefeyi pişirirken sürdürmesinin yanında evlere serviz yaptığı anda da gerçekleştirmesi ile büyük beğeni toplayan bir isim olarak çıkıyor karşımıza.

 

“ Lezzette önce adres yess

Bizde yoktur geri vites

Bu lezzeti tatın mı verecen ses

Yedimi no stres “  dizeleri ile bizleri karşılayan Seyfi Usta  20 metrekarelik dükkanında küçük ama dev işletme olduğunu gözler önüne seriyordu adeta atom karınca gibi çalışan personelleri ile birlikte.Her an yeni bir dize ortaya çıkaran Seyfi Usta  bu konudaki maharetini  künefesinin eşsiz lezzeti  ile birleştirince ortaya muhteşem bir iş çıkarıyordu resmen.

Çocukluğunda başlayan künefe macerasını hala en  güzel biçimde müşterilerine sunma gayretinde olduğunu söyleyen Seyfi Usta  Korona tedbirleri kapsamında son günlerde sadece evlere servis olarak hizmet verdiklerini söyleyerek başladığı açıklamasında : “ Korona öncesinde işletmemizde adeta müşteri ağırlayacak yer bulamıyorduk. Protokol üyelerinden ,Spor camiasına,İş dünyasından sanat camiasına hemen her yerden müşterilerimizin olması halkımızın bizi ne kadar sevdiğinin en büyük göstergesiydi bizim için.Bizde bu ilgiye layık olmak  adına  elimizden gelenin çok daha fazlasını yapma çabasına girdik.İşyerimizde müşterilerimize söylediğim dizeleri evlere servis yaparken de söylemekteyim.Bu anlamda özellikle sipariş verirken bizim künefemizi seyfi usta getirsin diyen bir kitlemizde oldu rabbime şükürler olsun.Müşterilerimize layık olmak adına en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğimiz işletmemizde  en büyük temennim Covid illetini atlatıp normal yaşama dönülmesinin ardından işyerimde  müşterilerimle bir arada olmaktır. Bizi tercih eden herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Alo Paket  0 553 606 83 21  no’lu telefon ile aldıkları siparişleri Antakya’nın her bir köşesine servis ettiklerini söyleyen Seyfi Usta  ayrıca

Varsa memlekette bir eşi

Bırakırız bu işi

Varsa memlekette bir benzeri

Ne gerek vitesleri atarız bir ileri bir geri…” dizeleri ile de bizleri uğurlamayı ihmal etmedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu