Yeni Bir Special Lezzet :”Katmer Güllaç”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Müşterilerine sunduğu damak çatlatan tatlı lezzetleri ile bölgede marka konumuna gelen Hakan Osmanlı Tatlılarının yeni special lezzeti ” Katmer Güllaç “ müşterilerden tam not aldı.Ramazan ayı dolayısıyla Güllaç satışlarında yoğunluk yaşanan işletmede Katmer Güllaç siparişler arasındaki yerini aldı.

Osmanlı’dan günümüze uzaman muhteşem tatlı lezzetlerini special sunumlar ile müşterilerine sunan Hakan Osmanlı Tatlılarının lezzetleri kadar isimleri de dikkat çekiyor. Ekmek Kadayıfı başta olmak üzere Güllaç,Kabak Tatlısı Dolması,Tosun Paşa,Osmanlı Rüyası, Yeni İncir Tatlısı ve Kaymaklı Şam Tatlısı ve Katmer Güllaç tatlı tutkunlarının yoğun ilgisi ile karşı karşıya.

Tüm special tatlı sunumlarına ilave olarak menülerine yeni eklediği Katmer Güllaç’ın beklediği gibi yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hakan Osmanlı Tatlılarının genç işletmecisi Hakan Yurtal açıklamasında:” Mübarek Ramazan ayı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde Geleneksel Güllaç lezzetini nasıl farklı sunumlar ile müşterilerime tattırabilirim düşüncesi ile hareket ederken Birden Güllaç’tan katmer olurmu diyerek bu lezzeti hazırladım.Her zaman olduğu gibi yaptığım special sunumu ilk ben tattım ve yakın arkadaşlarıma tattırdım.Aldığım dönüşler olumlu olduğunda bu iş tamam diyerek Katmer Güllaç’ı menümüze ekledim.İftar sonrası gelen müşterilerimizin büyük bir bölümü Katmer Güllaç’a siparişlerinde yer vermeye başladılar.

Special lezzetlerin adresi olan Hakan Osmanlı Tatlıları yeni lezzetleri ile müşterilerinin karşısında olmaya devam edecek.Katmer Güllaçımızın yanında Ekmek Kadayıfı,Kabak Tatlısı Dolması,Tosun Paşa,Osmanlı Rüyası, Yeni İncir Tatlısı ve Kaymaklı Şam Tatlısı ile Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı S-10 adresinde gece 00:00 saatine kadar hizmetimiz sürmektedir.Herkesi bu eşsiz lezzetlerimizi tatmak üzere işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı S-10 adresinde faaliyet gösteren Hakan Osmanlı Tatlıları sipariş telefonu  0 539 736 04 86

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu