MEHMET GÜZEL’DEN HATAY EMNİYET MÜDÜRÜ KADİR GÖKÇE’YE TEŞEKKÜR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, Gaziantep Kalyon Stadında Bordo-Beyazlı taraftarlara sahip çıkan Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe’ye teşekkür etti.
Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Güzel, gazetemize yaptığı açıklamada, Pazar günü Gaziantep’te maç öncesi üzücü olaylar yaşandığını belirterek, şöyle konuştu:
“Cadde isimli taraftar grubumuzun stada alınmaması üzerine başlayan gerginlik, güvenlik güçlerimizin orantısız güç kullanması ile olaylar hem büyüdü hem de her zaman büyük saygı duyduğumuz bu ülkenin güvenliği, huzuru için canlarını ortaya koyan polisimiz ile taraftarımız karşı karşıya geldi. Yaşanan olayları yatıştırmak üzere araya girmek istedim, maalesef arbededen bende nasibimi aldım, halen sırtımdan ağrılar var. Olayların devam etmesi üzerine Hatay İl Emniyet Müdürümüz sayın Kadir Gökçe’yi arayarak durumu izah ettim. Sağolsunlar, yaptıkları görüşmeler sonucunda olaylar önlendi ve taraftarımız stada alındı. Göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı İl Emniyet Müdürümüz Kadir Gökçe’ye şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyoruz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu