Yedinci İl Göç Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yedinci İl Göç Kurulu Toplantısı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Erhan Günay başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Sakin, İskenderun Teknik Üniversitesi Prof.Dr. Mustafa Yüksek, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü J.Üst. Onur Kaymak, İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin, İl Müftü Yardımcısı  Murat Akçay ve ilgili il protokolü ile sivil toplum kuruluşları, kanaat önderleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Selefilik anlayışı ile yapılan zararlı çalışmalara yönelik alınan önlemlere dair sunum yapıldı. İl Müftü Yardımcısı  Akçay ,selefilik anlayışı ile yapılan zararlı çalışmalara yönelik aldıkları önlemler konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Ayrıca sosyal uyum düzeyini artırabilmek için il düzeyinde yapılacak olan “SUYE” eğitimlerinin içeriği, önemi, ve gerekliliği hakkında katılımcılara İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan bilgilendirme sunumu yapıldı.

Soru-cevap oturumunun yapılması ile kurul sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu