YAYMAN: HATAY’IMIZI BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay Valiliği’nin bahçesinden bir video mesaj yayınlayarak Hatay’ı devlet-millet elele vererek ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Hatay’ın üzerine düşeni yaptığını ve 28 Mayıs’ta rengini kırmızıdan turuncuya çevirdiğini ifade eden Yayman, Hatay’ın hak ettiği hizmetleri kazandırmak için çok çalışacaklarını söyledi.

ŞİMDİ SIRA HATAY’I AYAĞA KALDIRMAYA GELDİ

Hatay Valiliği başta olmak üzere Hatay’a kimlik kazandıran tüm yapıların yeniden ayağa kaldırılacağını belirten Yayman, “Hatay davası benim şahsi meselemdir” diyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Hatay’ımızda depremin yaralarını birlikte saracağız. Şehrimize kimlik kazandıran yapılarımızı devlet ve özel kuruluşlar eliyle ayağa kaldıracağız. Hatay Valiliğimizi eskisi gibi ayağa kaldıracak, Ulu Camii’yi Bursa Büyükşehir Belediye’miz, Habib-i Neccar Camii’yi Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Beyazid-i Bestami hazretlerinin türbesini de İçişleri Bakanlığı’mız eliyle eskisi gibi imar ederek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Önümüzde zor bir süreç var. Hatay’ımız üzerine düşeni 28 Mayıs’ta yaptı. Kırmızı’dan turuncuya dönerek bize olan desteğini gösterdi. Şimdi sıra siyaset kurumunda. Bizler de siyaset kurumu olarak Hatay’ımızı inşallah hep birlikte ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu