YAYLADAĞI’NIN EMEĞİ ALMANLARI FETHETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın emekleriyle kurulan Kadın Kooperatifi Ürünleri, sergilendiği Alman Milli Günü’nde tüm katılımcıların beğenisini kazandı.

Yakın zamanda Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz ve Eşi Sheila Stanton’u Kadın Kooperatifinde ağırlayan Başkan Yalçın, eşi Damla Yalçın ile birlikte Alman misafirlerine kadın kooperatifinin ürünlerini de tanıtmıştı. Bu ziyaretlerinde ürünlere hayran kalarak Yayladağı’nın yöresel ürünlerinin milli günlerinde sergilenmesi isteğini kırmayan Başkan Yalçın, ürünlerinin aldığı beğeniden dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

YALÇIN’DAN SCHULZ AİLESİNE TEŞEKKÜR

Başkan Yalçın, gerçekleşen organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kadın Kooperatifi Ürünleri Uluslararası Resepsiyonda Yerini Aldı. 3 Ekim Alman Milli Günü için, Kadın Kooperatifimiz tarafından hazırlanan ürünlerimiz, resepsiyonda yerini aldı. İlçemizin adının ve yöresel ürünlerinin uluslararası alanda yer edinmesini sağlayan değerli kadınlarımıza emeklerinden dolayı ve Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz ve Eşi Sheila Stanton’a Kadın Kooperatifimizi tercihlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu