Yağmur&Tahsin Evlilğe İlk Adımı Attı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Akdoğan ve Nafile ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Bölgemizin sevilen ve başarılı sanatçılarından Nebih Nafile’nin  babası gibi güzel bir sese sahip olan kızı Yağmur Nafile Tahsin Akdoğan ile nişanlandı.

Sibel&Nebih nafile çiftinin dünyalar güzeli kızları Yağmur ile Nejla&Mustafa Akdoğan çiftinin yakışıklı oğulları Tahsin Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında birinci dereceden aile yakınlarının katıldıkları nişan töreninde yüzüklerini takarak evliliğe ilk adımı attılar.

Yağmur&Tahsin çiftinin aileleri yaptıkları açıklamalarında : “Kıymetli dostlarımız; içinde bulunduğumuz Korona virüs salgın sürecinden dolayı özel günlerimizi çok sınırlı sayıdaki dostlarımızla gerçekleştirmek zorunda kaldık.Nafile ve Akdoğan Ailesinin anne-babaları ve her iki ailenin kardeşleri bir araya gelerek çocuklarımızın mutlu gününe tanıklık ettik. Bir yakın akrabayı çağırsak diğerine haksızlık olacaktı. Biz mutlu olurken bir başka dostumuz kendisini değersiz hissetmesin istedik… Anlayışınıza ve iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz.”dediler.

Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Yağmur&Tahsin çifti bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevdiklerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehr-i Hatay Haber Portalı olarak Yağmur Nafile &Tahsin Akdoğan çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile Allah tamamına erdirsin diyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu