Yağmur Kreş Tam Gaz Faaliyette

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kasım ayı başında eğitime yeniden start vererek öğrencileri ile buluşan Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevi faaliyetlerine tam gaz devam ediyor.Her bir detayın en ince biçimde düşünüldüğü kurum Depreme dayanıklı Çelik konstrüksiyon okul binası,Deneyimli öğretmenleri,Sınıfları ve bahçe ekipmanları ile sektörde yine adından söz ettirmeyi başardı. Neval ve Behçet Gökaslan’ın işletmeciliğinde 0-6 yaş arası çocuklara hizmet veren Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevi velilerin gözdesi durumunda.

Öğrencileri ile yeniden bir arada olmanın ve alanında profesyonel eğitimci kadroları ile deprem sonrasında yeniden faaliyette olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevi Sorumlu Müdürü Gökhan Zabun açıklamasında:” Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevi kaldığı yerden eğitimine devam ediyor. Resim, kil,Müzik, İngilizce, Bale, Beden eğitimi, Jimnastik,Zumba,Drama,Bahçe satrancı derslerinin alanında uzman öğretmenler tarafından verilen sanat okulu gibi bir kreş olan kurumumuzda çocuklarımızın ne yaptığından çok neler yapabilecekleri üzerinde duruyoruz. Alanında deneyimli öğretmenlerimiz çocuklarımıza başarılı eğitim sunmak adına ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Fen ve teknoloji bölümümüzde  çocukların erken yaşta parçalara ayırabilme, analiz etme, neden-sonuç ilişkisini kurabilmelerini sağlıyoruz. Evcil hayvan bölümü ve organik bahçe alanıyla çocuklara doğa ve hayvan sevgisini aşılıyoruz.Ayrıca derslerimizi tamamlayıcı nitelikte uygulama gezilerine imza atıyoruz.

Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevinde 7/24 kayıt yapan güvenlik kameralarımız vardır. Yangın alarm sistemiyle birlikte Çelik konstrüksiyon olarak  deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen binamızda yangın merdiveni, katlar arası korumalı merdiven ile birlikte güvenliğimizle birlikte hizmet vermekteyiz. Velilerimizin çocuklarımızı gönül rahatlığında kreşinize gönderiyorum demeleri bizlere haklı bir gurur yaşatmaktadır. Bizleri tercih eden kıymetli velilerimize ve öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek adına özverili bir biçimde çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yağmur Kreş ve Gündüz Bakımevinin yeniden eğitime başlamasının heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden veliler özverili çalışmaları neticesinde kurumu bu sezona yetiştiren kıymetli yöneticilere ve çocuklarının eğitimi konusunda büyük çaba harcayan öğretmenlere teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu