ÜLKÜCÜ YAVUZ ÇALIŞKAN MEZARI BAŞINDA ANILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın Belen ilçesinde 1977 yılında okul bahçesinde kesici aletle yapılan saldırı sonucu yaşama veda eden Ülkücü Yavuz Çalışkan’ı yakınları, Belediye Başkanı İbrahim Gül ve ülkücüler mezarı başında andı.
Ülkü davası vatan ve ay yıldızlı bayrak olan Yavuz Çalışkan’ın vefatının 47. Yıl dönümünde, Belen’deki mezarı başında anma programı gerçekleştirildi. Programa MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz, MHP Hatay Milletvekili adayı Yunus Türk, KAÇEP Belen Başkanı Esra Altıntaş, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Tubay ile Çalışkan ailesi katıldı. Kuran-ı Kerim ve duaların okunduğu anma programında Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, rahmetli Yavuz Çalışkan’ın hayatının baharında 18 yaşında bundan tam 47 yıl önce, ‘bayrak inmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin’ diye canını verdiğini ifade etti.
Yavuz Çalışkan’dan emaneti aldıklarını ve burada o davaya inanan herkes son nefesine kadar onun davasını yaşatacağını ifade eden Başkan Gül “Vefatının 47’inci yılında Yavuz Çalışkan abime Allah’tan rahmet diliyor, ailesine ve ülkücü- milliyetçi camiamızın başı sağolsun. Rabbim mekânını cennet eylesin” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu